Tarjous aikaisille linnuille: kaikki eläinkoulutuspalvelut -25% eläintenkouluttajaksi valmistumiseeni saakka (eli kevääseen 2021)

Hevostilan palveluvalikoima kasvaa eläinkoulutuksella. Olen erikoistunut hevosiin ja kissoihin ja tarjoan molemmille lajeille koulutusta. Saatavilla on sekä yksilöaikoja että kursseja ryhmille. Pysy kuulolla! Koulutuksissa voimme harjoitella arkielämän perustaitoja tai puuttua ongelmakäytöksiin. Lisäksi suunnittelen virikkeellistämispaketteja sekä hevosille että kissoille.

Kouluttajana toimin sekä eläinsuojelulakia että suomen eläintenkouluttajien eettistä ohjeistusta noudattaen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että koulutustilanne järjestetään aina myönteiseksi ja eläintä kunnioittavaksi. Koulutusmenetelmät ovat ystävällisiä ja tehokkaita, nykytietoon perustuvia. Eläimen oppiminen ei lopu, kun koulutusjakso päättyy. Siksi koulutan sinulle, miten kouluttaa lemmikkiäsi.

Alkukartoituksen jälkeen teemme koulutussuunnitelman, jonka mukaan etenemme ja jota voimme muuttaa tarpeen mukaan matkan varrella.


Kissojen ja hevosten yksilöajat
Ensimmäinen käynti (sisältää alkukartoituksen ja koulutussuunnitelman) 60 e
Seuraavat käynnit 50 e

Hevosten ja kissojen virikkeellistämispaketti
Vierailen eläimen kotona. Käynnin perusteella laadin kirjallisen virikkeellistämispakettiehdotuksen, jonka käymme läpi myös suullisesti.

Virikkeellistämispaketin avulla voimme lisätä eläimen tyytyväisyyttä muokkaamalla eläimen elinympäristöä lajinomaista käyttäytymistarvetta tukevaan suuntaan. Virikkeillä voidaan sekä lisätä tekemistä että auttaa eläintä rentoutumaan.

Virikkeellistämispaketti 60 e