Sosiaalipedagoginen hevostoiminta

Sosiaalipedagogisella hevostoiminnalla pyritään syrjäytymisen ehkäisyyn, sosiaaliseen kasvuun ja hyvinvoinnin tukemiseen. Toiminta on elämyksellistä ja osallistavaa ja sen lähtökohtana toimii ihmisen ja hevosen välinen vuorovaikutus. Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on tavoitteellista ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoitteita myös seurataan säännöllisesti. Toiminnan pääperiaatteet ovat yhteisöllisyys, elämyksellisyys, toiminnallisuus ja dialogisuus.


Talliympäristö tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Voimme hoitaa hevosia tallissa tai viettää aikaa vapaassa laumassa. Saatamme ratsastaa tai ajaa. Tallitöitäkin teemme pitääksemme hevosista hyvää huolta. Joskus tarkkailemme hevoslaumaa oppiaksemme siltä.


Yksilöasiakas: 80 e, kahden tai kolmen hengen ryhmissä olevat asiakkaat: 60 e, suuremmat ryhmät: pyydä tarjous.

Tallivierailut
Tallivierailu on rauhallinen tapa tutustua hevosiin ja hevoslaumaan. Vierailun aikana osallistujat pääsevät tutustumaan hevostilan elämään, kokeilemaan hevosten kanssa kommunikointia, oppimaan uutta hevosista ja viettämään aikaa turvallisesti pienessä hevoslaumassa. Tallivierailut sopivat kaiken ikäisille! Alla olevat hinnat ovat maksimissaan viiden hengen ryhmille. Jos olet tulossa suuremman ryhmän kanssa, pyydä tarjous.
Yksi tunti: 50 e, puoli tuntia: 25 e

Hevosharrastetuokiot
Haluatko viettää kiireettömästi aikaa hevosten kanssa? Onko hevosharrastus sinulle muutakin, kuin pelkkää ratsastusta? Ehkä jännität hevosten kanssa olemista, mutta et voi olla ilmankaan? Hevosharrastetuokioissa vietämme aikaa hevosten kanssa enintään kahden hengen ryhmissä, harjoitellen samalla uusia hevostaitoja. Kaikessa toiminnassa kiinnitämme erityistä huomiota hevosten viihtymiseen kanssamme (toki pyrimme myös ihmisten viihtymiseen). Toiminta tapahtuu laumassa, tallissa ja ratsailla, hevostelijoiden toiveet huomioiden. Ratsastamme kotitallilla tai maastossa. Lapsille ja aikuisille omat ryhmät. Tuokiot sopivat sekä kokeneille että aloittelijoille, sillä ohjaus on hyvin yksilöllistä.
Irtotunti: 40 e /1,5 h
5 kerran kortti: 180 e

Hevostilalla on toiminnanvastuuvakuutus. Henkilökohtainen tapaturmavakuutus on silti erittäin suositeltava.

Pienten ryhmäkokojen vuoksi uudetkin ryhmät voidaan aloittaa joustavasti. Kysyhän lisää!